onsdag 3. september 2008

PÅ fiskemiddag og mye grining..

Tok med Zebra på besøk igår ettermiddag til en vennine- vi pleier å spise fiskemiddag sammen en gang i uka..Veldig koslig
Middagen var veldig god, det var også selskapet.. Men Zebra trivdes ikke... Hun måtte ligge bundet da hun ikke enier manerer...
Det ble veldig mye ligg i ro trening- og det fungerte der og da- ellers ikke i det hele tatt.. Mye sutring, og var veldig rastløs.. Altså må vi trene mer besøk- for det har vi aldri trent..
Så sent på kvelden skulle vi hjem, det regnet, blåste, og alt var litt skummelt.. Og rare mørke lyder, en typisk ting til jeg må jobbe mer med- uff er så mye..
Vi møtte også en person i regntøy og refleksvest, litt skummelt- men siden det var hundemennesket så tok hun seg tiden-kjempe...Sånne mennesker liker vi..
Ellers trener vi hardt på innkalling med innsitt.. Akkurat nå sliter vi med innsitten, det løsner ikke i det hele tatt- gode tips???
og mi må jo øve litt på utstilling også- er jo Sørkedalen til helga, gleder og gruer meg.. Håper været blir fint, alt er så mye lettere då..
Ikveld er det kun soving på tapetet, hun er virkelig sliten for tiden- forventer snart løpetid- men det drøyer.
Fikk også besøk av en vennine- og selv om det var litt hopping var det veldig bra hilsing... Men det må jobbes mer med uten tvil...
Men at det er mye som koker oppi der under prinsessekronen er det liten tvil om akkurat nå..

Ingen kommentarer:


Bloggarkiv