søndag 20. juli 2008

Hyttetur- og en deilig sådan...





Dro på tur med en vennine til hytta vår i Gautestad,og det var herlig.. En deilig tur i vakker natur, med dyreliv inkl: vi så bla: Hest,Lama, Lam, Sau,død Huggorm, Maur og en annen dalmis, men den var så langt unna, så vi traff dem ikke....

Ellers så hadde vi fantastisk middag: Ovnstekt kylling, som var marinert i timian(neida ikke broren din Zebra), hvitløk, sitron, olje NAM... Stekte paprika med sitron, hvitløk, tørket tomat,og squash-nydelig... Med pasta til- et herremåltid..
Til dessert skulle vi ha jåbæ, men de ble frokost...
Ellers ble det god prat, hekling,og jeg broderte igjen- var deilig er lenge siden. Så nå har jeg bestilt nytt broderi- kanskje noe for de små verdensborgerene som er på vei...
Zebra var kjempesnill, litt masete (skjer jo ikke så mye på en hytte, med to forspiste damer). Men hun fikk bade masse, og blitt flinkere til å svømme, men hun må lære seg å lukke munnen, så hun ikke drukner- kommer nok..
Var deilig med litt hyttero i kroppen...
Ps- vi klarte jo å kverke en sikring der oppe, heldigvis kom familien senere på dagen med sikring, så det løste seg fint.... Håper de koser seg- fikk sms igår om at de savnet en settlers brikke-Zebra føler du deg truffet???

Ingen kommentarer:


Bloggarkiv