torsdag 11. desember 2008

slem hund? Jeg??? NEIDAHusker dere at jeg for en stund siden fortalte at Zebra hadde tygget i stykker kabelen til printeren til pappa???

Vel prata med pappa på telefon idag,og han var litt gruff på bøllepuppyen. Det var nemlig ikke særlig lett å få tak i slik en ledning(heheh).. OG så sier han: ja nå håper jeg du har lært ho opp til å ikke bite på kabler, neste gang kan det være en strømkabel og da får hun seg en karamell(litt rå latter)

Da høres i bakgrunnen: nei fy deg, det er din egen skyld, det var du som lot valpen gå løs på kontoret og ikke fulgte med.. Helt din egen feil( stor smaask til mamma, som har skjønt at min nusslige prinsesse er uskyldig)(rå latter fra eieren denne gang).. Neida, ho er nok ikke helt uskyldig, men er faktisk veldig mange ting som vi som eiere(eller andre mennesker) legger skylden på hunden for, som faktisk med litt fornuftig tenking kunne vært unngått.

Husker mamma hadde som regel at når leif og Kristian var små, var alle pynteting satt høyt- så slapp en å gå rundt å småkjefte, og passe på.. Genialt synes jeg..

Jeg gjorde jo jo sånt når jeg fikk Z, alt ble buret inne, hun ble med meg overalt hvis jeg skulle noe i huset(angrer litt på det i ettertid,du får en dinglehund)... Og levde litt på halvtolv en stund- så sakte fjernet jeg mer og mer.. nå idag er alt fjernet..

Men bare for å ha det sagt- all julepynten kommer ikke opp i år,og halmbukkene står høyere enn de pleier- en legger litt tilrette..


Hos mamma og de er det friere... Pappa synes ho er masete, da får hun herpe all kartongen vedkorgen, da er det så lite mas med ho... og å plukke oppp litt papir er helt okei..

Lurer på om pipa kan få en annen lyd, med masse julepapir,og pappting overalt til jul..hehe...

Mamma lar ho herpe pinner i gangen, at "pinnene" i vedkurven ikke er lov- er ikke logisk i Z sine øyne.. Man får hva man gir!!!!!!!!!


Idag ettermiddag hadde Z tydlig vondt i ryggen, og er stiv.. Tror det er mye leketrening,og at det er glatt, blir mye skliing,og småsnubling- kan nok bidra.. Skal øke masseringen..

Nå er det natta...

2 kommentarer:

Lise sa...

Håper Zebra blir bedre i ryggen. Noen sier at hund og eier gjerne har samme sykdom, hvis jeg ikke husker feil har du også vært plaget litt med ryggen din?. Ha en riktig fin helg. Gøy å lese bloggen din :-)

Anonym sa...

Hehe,det kan være det som er feilen ja...
Kos deg videre i adventstida,og takk for at du leser bloggen min...


Bloggarkiv