tirsdag 2. desember 2008

Flink bisk


Sitter her i sofakroken,og kjenner kroppen sige sammen, feberen stiger,og lungene verker..Håper ikke jeg blir alvorlig syk, sikkert ikke- tenke postivt!!!

Var på jobb idag, jobbet med tidskrifter,og smugleste litt i jakt og fiske- en artikkel om hundehold.. Var svært uenig med forfatter bortsett fra en ting...Han skrev at noen av det viktigste en kan være er konsekvent- og det er sant...


Ellers har tuppatrollet fått seg en god time eller to imorres, litt koslig å gå tur i mørket..Stille og rolig er det også- men er søren meg tungt å stå opp kl 5..

Ikveld hadde jeg glemt å ta opp mat til tuppa- jepp dårlig hunde eier...Så vi trente istedet..

Prøver å shape litt mer, selvom jeg hater det.. Synes det er vansklig og en må være så tålmodig.

Men fikk nå til to totter i en grunn form...Dessuten tilbyr ho litt mer forskjellig- er jo framgang..

Ellers er ho stille og snilll...

nå skal jeg krype under pleddet med varmepute og Greys

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallo der Baronesse-E. Hva er det jeg leser...er min kjære syk??? Uff å uff å atter uff slik kan vi ikke ha det. Nå synes jeg Baronessen har vært mye forskjøla og dett i desa... Stå opp klokka 0500 er jo umenneskelig, utenom når det er utstilling.... eller er vel umenneskelig da oxo, men litt lettere enn for å gå på jobb.

Har hørt så lite fra deg i det siste, er det sykdommen som tærer, savner deg jo...vi har jo date på kveldene.... Jeg må nok ta en tur bort til deg snart igjen. Lit Baronpleie for en Baronesse :)

God bedring vennen!

evy sa...

ÅH nå ble jeg glad.. SMASK til Baronen.....
Jepp er grundig lei av å være syk, noe dritt...


Bloggarkiv