søndag 7. desember 2008

Jaktlefsene i snøstorm

På fredag når det var full snøstorm, skulle vi være tøffe,og gå tur... Ut på tur-aldri sur heter det jo.. Mi beholdt humøret hele veien, men med kraftig forfall i vår utrustning..
Vi endret turterreng ganske fort etter vi kjørte på vei, etter to kræsjer og en utforkjøring var det best å holde seg i nærheten av hovedveiene..
Vi dro til asdal skole,og prøvde lysløypa- på med varmedress, dekken, og godteri i lommene vi var klare..
Så tasset vi avgårde, zumo var rektig kjekk og grei, Zebra som er klønete fra før, slet i det noe sleipe sørpa.. Men frem kom vi.. Vofsne lekte,og vi kjadda...
Etter masse vassing, masse snø og masse kulde(ja vi er ikke akkurat Lars Monsen), bestemte vi oss for å snu.. Da var beina våte, varmedressen mistenlig tung,og sveisen under luen rektig lekker..Zumo hadde mista spensten i bena, Zebra var like fjollete som vanlig..
Når vi kom til bilen, full varme, bilen var nedsnødd(ja hvertfall litt snø)... og vi dro hjem...
Vel hjemme lette jeg minst ti kg, når varmedressen forsvant,og etter å blitt pakket innn i pledd, dyne og varmeflaske så det ut som Zebra var på vei inn i drømmeland..
En herlig tur, men uff så værete..

1 kommentar:

monika sa...

Nok en flott tur! Mi e flinke altså! Selv om jeg ble litt svett på vei oppover med alle de bilene som fant det for godt å IKKE holde seg på veien!!
Men gøy var det!
Takker og bukker!


Bloggarkiv