onsdag 10. desember 2008

Lotus treff igjen..

Jepp idag var dagen da vi skulle treffe Lotus igjen.. Jippi.. Mi kom nå frem, om enn noget sent for den tobente da det var glatt og kaldt..
Men gjensynsgleden var stor.. Selv om Zebra fikk fjortisnykker,og hylte: å ja leke- nei ikke, ikke suss meg, jo leke mer, åh du er stor og skummel, åh du er barsk osv.. Dere skjønner tegninga???
Men med dekkenet av ble det litt mer ordentlig lek, og det var så snøen føyk og siglet flakset..
Gøy har de det hvertfall. Gikk ei lita runde i skogen, var til tider glatt, men vi kom da frem..
Vofsne hadde det supert, men så at Zebra frøys litt- var jo tross alt -7. .. Men ikke dekken takk.
Virket også som hun var veldig spent i ryggen og låra, og lurte på om ho hadde vondt.
På slutten av turen var det lek på jordene igjen,og nå så jeg tydlig at hun var sliten i ryggen. Lotus liker nemlig å bryte på to- Zebra har ikke sjans.. Men ho gav seg ikke for det. Tydlig at de koste seg sammen- og er jo bare en uke til neste gang.

Vel hjemme ble det en god gjennombørsting- da kom flasset. Ho flasser pga tørr hud. Lurer på om det kan være varmepumpen, men er ikke sikker. Prøver å få i ho mer væske, og mer olje, se om det hjelper. Så var det en enkel massasje, ho var stiv i låra og frempart- men virket som hun likte det. Så var det innsmøring av totter- så sove litt på sofan oh yeah.. Sliten jente ja...

Nå er det House for min del- så er det natta

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har begynt å se på house nå jeg og, har bare sett på noen få ganger. Men siden du nevner det hver onsdag, måtte jeg nesten se på i dag. Han er kjekk <3

Ps. Synes skriften du bruker er pittelitt slitsom å lese kanskje? Bokstavene smelter liksom sammen med den fonten, og særlig når du skriver skrått :=)

Anonym sa...

e skal se om e kan fikse det, er ikke fornøyd selv heller.. Men skulle lissom være advent for alle penga her da..
PS: House er kjekk!!!!!


Bloggarkiv