søndag 13. januar 2008

Våt tur som endte med hundeskolen


Ja idag har dagen vært våt, fra begynnelse og slutt. Pga glatte veier, og råtten is, ble det kun tur i bånd i dag. En gyllen mulighet til å trene båndtrening.


Tequila er som sagt en leverbrun dalmisfrøken som nå er blitt godt over 2 år.

Hun ble født i oslo,men ble arendalitt som 2 måneder gammel valp.

Jeg var fast bestemt på mye miljøtrening og klikkertrening fra ung alder.

Idag har vi ingenting vi fast holder på med, men har store ønsker om å trene både bruks, lydighet og ag.

Tequila er myk, lettlært, og smart. Hun er vel ingen A4 dalmis, da hun er svært bedaglig anlagt, og med et litt for mykt gemytt, og litt pysete.

Hun er kjempeflink med mennesker, elsker barn, og har svært gode antenner på hva mor føler, og har et svært talende kroppspråk. Hun var også svært godt sosialiert på andre hunder, og viste tydlige og gode signaler i forhold til andre hunder. Pga uprovosert angrep fra en amstaff/pittbull blanding, sliter vi nå veldig med fremmede hunder, og hun er nå svært angressiv, og går rett i kamp. Dette jobbes mye med, og noen forbedringer har vært å se, men det er en slitsom vei å gå. Høres ut som det bare er negativt, det er det ikke. Hun er en herlig smart frøken, som her lett å glede. Er flink til å kose, og være en bestevenn. Hun har en herlig humor, og glimt i øyet. Har en veldig lekelyst som jeg er svært takknemlig for under treninger. Jeg har også mye glede av henne i utstillingsringen, noe flere ck, og et cert er bevis på.
Bildet over er av frøkna når hun var 2mnd, og er kjempefornøyd med å ha klart å klatre over valpegrinda for første gang.
Ha en god dag

2 kommentarer:

Trygve og Ingrid sa...

Blir spennende å følge med her!

Trygve, Ingrid, Furba og Toro

Solidifies sa...

Nydelige jenta. :)