tirsdag 20. juli 2010

Dyreparken-en pengemaskin!

Fikk med meg et show om klikkertrening- det var enkelt men greit. De brukte det på mange dyr i parken- det er positivt! Her er en gris som trener bur..
Ekornape- morsomme og rampete aper, som elsker å sjekke ut publikum. Området deres var heller ikke så stort, men de får jo mye stimulans hver dag

Dyrene på savannen er vel de jeg synes mest synd på, store vakre dyr på et utrolig lite område. Synd og skam- flaut av dyreparken!



Fant meg en liten Z denne dagen også:)

Vi var fire voksne og like mange barn, og det var en herlig dag, fint vært, og det myldret av folk.

Husker tilbake til når jeg var barn, Dyreparken var en dyrepark, nå er det en pengemaskin, mest mulig penger inn, minst mulig ut! Slett av dyreparken.



Hannløve som vil ha mat ingen andre fikk. Den var sjef!

Mange fine løver, men de har utrolig liten plass- gosj.. flaut. Fikk litt bismak i munnen. Men ungnen elsket jo disse store skumle dyrene..


De er jo vakre og utrolig mektige disse dyrene da!

Sterke og muskuløse vakre dyr, ble masse bilder av alle dyrene, og alt det andre vi gjorde. Båtbazaren var populær, Sabeltannsverden likeså( det er jo mest butikker), Afrika, desverre rakk vi ikke Kardemommeby. Men vi så værdamen Gjengedal, hehe!

På slutten pøsregnet det, men vi var alle enige om at det hadde vært en fin dag!






1 kommentar:

Line sa...

Fine bilder, som alltid;) Men du må ta deg en tur til afrika og se disse vakre dyrene i sitt rette, frie,element!! det er virkelig et syn:)))

-l-