fredag 2. juli 2010

ANMELDELSE

Jeg har lest og sett litt vidio i det siste.. Tatt det rolig og slappet av:)

101 tricks av Kyra Sundance- bok og dvd:
Boka er god, masse bilder, forskjellige hunder, lettforstålig og masse gode tips. Dog veldig amerikansk, men pytt:) DVD er god, dog ville jeg hatt litt bedre kvalitet, men greie tips, og grei gjennomføring. Dog ikke noe særlig god på hverken klikker eller shaping sånn som vi forstår det som konsept her i norden. Kyra er veldig intens og tidevis ufrivillig morsom:) Men alt i alt en grei vidio.

OH Behave av Jean Donaldson:
God bok, med masse god og viktig informasjon, og lettforstålig selvom det er tungt stoff tidevis.
Jeg liker Donaldson, ho skriver godt, ho kan det ho skriver om, og ho skriver på en god måte og med gode forklaringer. Ho gir et kasus og gir så et detaljert svar, knallbok:)

Perfect pawa in 5 days by Jean Donaldson:
Dvd er god, men det er kjedelig med de samme hundene hele tiden, det er greit at det er uerfarne som er med, da får en se hvilke vanlige feil som oppstår- dog er den nok litt for enkel og grei for meg. Veldig grei som nybegynner DVD- der fungerer den, selvom den har litt småfeil.. Men Donaldson er god på skjermen og er god på forklaringer, enkelt og greit.

Control Unleashed av Leslie McDewitt bok og DVD
Det hun tar opp i boken er svært interessant, men boken er dårlig lagt opp, og er tungvint. Den er nok også for de som trener aktivt eller er svært interessert i trening. En må kunne litt fra før for å få med seg alt. DVD er rett og slett kjedelig, langdryg, men har veldig gode episoder men er langt mellom hver.

Canine Behavior av Handelmann
EN KNALLBOK! En super bok for oss som er interessert i hundespråk. Veldig godt lagt opp, med gode bilder, og utfyllende tekst. Jeg bare håper at det kommer en DVD som er like god!

Roadside Crosses av Jeffrey Deaver
En knallbok igjen- denne forfatteren er bare en diamant- det kommer bare bedre og bedre bøker. Kos dere.

Dødelig applaus av Øistein Wiik
En god debut av en av våre store sangere her i Norge. Husker han selv best fra Les Miserable- fantastisk. Boken er god, spennende og nesten troverdig. Har en interesse for opera og klassisk musikk er nok boken en skikkelig god krim.

Dødsymfonien m. flere av Jørgen Jæger:
Jeg har falt fullstendig for denne forfatteren, og vil bare ha mer. Skriver godt og lettforstålig, med god driv, og mye humor. At bordere collien Birk er med, er jo bare gøy for oss hunde elskere!

True Blood DVDserien:
Jepp har blitt true blue fan, og koser meg rått med serien. Den er rett og slett blodig, rå husmorporno, hehe.. Hvis du tror at du får det samme som det du leser om i bøkene, feil. Det er mye som er tillagt eller fjerner fra DVD'ene. Men gøy er det!!! Passer ikke for barn eller unge under 16, synes jeg selv personlig.

Blodleie av Theorin:
Enda en fantastisk bok av Theorin- han skriver drivende bra med et godt persongalleri. En leseopplevelse av de beste

Ingen kommentarer: