onsdag 19. august 2009

Oslo og Øvrevoll... skumle menn og naglesele..

Turen inn gikk veldig fint, og Monka som sjåfør så føler man seg trygg.. Og ikke ble hun trett heller...Når vi kom frem hadde vi gledet oss til å dra til Bogstad gård- det er en utrolig vakker gård. Og vi hadde lyst på noen fine bilder.. Desverre ble det nok litt for mørkt..

Desverre hadde Bogstad også forfalt, og det var noen mennesker der som vi rett og slett ble litt nervøse av- så jeg lånte nagleselen til Monka til Z.. Ho ble så tøff atte.. Og vi fikk masse blikk og kommentarer ja.. Men vi kom helskinnet rundt uten problemer.

Koslig bilde selvom det ble litt uskarpt, dårlig lys, og en Zumogutt som er livredd for å bli dyttet i vannet, hehe.. Zebra synes det hele var litt kjedelig..
Neste dag etter en elendig natt(lite søvn, og kløe og vonde senger), bar det avgårde til utstilling.. Jeg skulle til Øvrevoll til Spot Show, og i år var det også Wafdal.. Jeg gledet meg..Snille Monka kjørte innom på vei til Bjerke der ho skulle stille zumo...
Siden Zebra er barnebarn av Kirsten fikk vi lov til å campe i teltet ho sitt og godt var det.. For værgudene var ikke med oss i år.. Men arrangementet var kjempe for det..
Så det ble ingen bilder fra dagen.. Det pøsregnet, virkelig regnet.. Og Zebra elsker jo regn, not, hehe
Men jeg fikk en kjempetrivelig prat med Siri som har Tussi og Rosin, og flere andre..Fikk også hilst på masse prikker..Alltid gøy å se sine favoritter på nært hold.
Hokus vant beste hann, og han er jo utrolig lekker..
Så var det tispene sin tur, varmet ikke opp Z, satset på at hun ikke passet. Nugatti gjordet det veldig bra, og så var det vår tur.. Vi løp og løp, søla skvatt, jeg klarte ikke å løpe i rett linje(hehe, er jo blond da), og det regnet.. Men vi ble visst likt for vi fikk rød og CK, og fikk på kritikken "herlig bakstell":) Er ikke helt sikker på hva som menes da men, hehe. Håper det er muskler..
Så var det masse kjadd, litt mat og masse latter.. som nærmet seg galgenhumor ettersom vannet steg inni teltet.. Og så går jommen Nugatti hen og blir BIM.. Knallbra og masse grattis til Kari og Kjersti..
Så var det avlsklasse(Jakob, Perdita's Counterstrike) Husker ikke hvem andre som var med andre enn Nivea, tror regnet har skylden.. Noen som vet plassering??
Og Oppdretterklasse gikk også bra, det var Niva, Zebra Herman og ??? Gosj husker jo ingenting jo.. Hjelp..???
Så kom Monka til unnsetning og henta meg.. Varm dusj og tørre klær gjorde underverk..Og til middag ble det en grei kjapp middag på ei brun kro..
Vel hjemme i hytta igjen forsvant jeg inn i drømmeland- helt utslitt..
Grattis til alle som gjorde det bra, og koslig å treffe så mange..
Her er en link til Kennel Dot.Com som klarte det jeg ikke klarte denne dagen, bilder og resultater

1 kommentar:

team timian sa...

Takk for trivelig selskap i helga som gikk, alltid koselig å treffe deg og søte, snille Zebra. I oppdretter var det helsøster Naika (http://tonjerosaloeff.blogg) som deltok ved siden av de andre. Hun var også søt og snill..og mammadalt..akkurat som Zebra,he-he.
Her har vi tørket opp nå, og rukket å fordøye helga.Blogg derimot...ja,ja, bra at Napori oppdaterer og masse andre, deriblant du. Du får komme til Stavanger på utstilling, uten hund, å heie på oss, hadde vært koselig.Fortsatt fin dag.
Voffz fra Team Timian