onsdag 19. august 2009

Har skjedd mye i det siste...

Vi har gått masse turer med gode venner, det har vært deilig.. Zebra blir mer seg selv for hver dag som går, det hjelper vel litt med ølgjær og druesukker også..hehe.
Forrige uke hadde vi en som vi har hatt besøk av før- Renate.. Hun driver med låsninger på dyr. Hun fant en stor låsning i venstre hofte, og ellers virket hun veldig fin og myk i musklene. Men jeg ser jo at hun har mistet muskelmasse etter fire uker med lite mosjon og anoreksianfall(heldigvis er det over- nå er det andre veien) Hun fant også noen underskuddspunkt, som var akkurat de samme som sist.. Blære, nyre og hjertesekk, hun fikk behandling mot det også..
Jeg ser jo at hun løper bedre(noe hun viste veldig bra i helga), og hun virker mer aktiv..
Pys har det fint, veldig livlig og gal og vill.. De leker utrolig bra sammen, selvom Zebra blir litt lei av klør i snutepartiet( sier jeg ikke noe på) Nå er hun også ute hele natten, og det var for å redde huset mitt- hun herpa utrolig mye.. så nå er alle vinduskarmer dekket med pepper og chilipulver- lukter rart i stua mi nå.. Men det hjelper!
Og hun er veldig søt der hun ligger, og freser over kyllinghalsen, tilogmed kråkene ser på med respekt, hehe..
Zebra vasker og steller veldig med Hyena, selvom denne protesterer heftig. Ingen bønn.. Så Hyena går rundt å lukter fiskeolje... hm deilig....

Ingen kommentarer: