fredag 20. august 2010

Sykkeltur og lek med Nala..

Idag sov vi litt lenger, tok ei pære til frokost. Tok en liten oppvarmingstur med inkl det som trengs av morgentoaletting. Så var det å sele på med kjøledekkenet og sykkelselen- vi skulle sykle litt idag.
Lurte på om det kanskje var i overkant varmt, var jo over 20 i sola. Men med kald vind, og skygge+kjøledekken, gikk det kjempebra. Z var fin i formen, og likte å strekke seg litt. Bare så forbasket med alle disse glass skårene- hater det.
Så etter litt sykling med innlagt kosepause med en veiarbeider(Z altså, skal ikke ha på meg noe snusk her altså:) så stred vi inn i riket til prinsesse Nala.. Fantastisk eiendom ved elven med egen brygge og stor gressplen- heaven. Skjønner godt at Nala trives her:)))

Og prinsessene ble veldig glade for å se hverandre igjen.. det var rett i leik og morro.. Men nabohunden hadde nok skjønt at noe var i gjære, for der kom BC Tim tuslende, og det var spennende med de to prikkete damene- søte var de også.. Jeg var litt spent på min lille "bitch".. Men de overså han totalt. Heheh... Men når Tim ble litt amper og skulle kreve lek av frøknene- ble matmor morsk, og Tim måtte reise hjem:)

Og hvis du trodde at vi tobente satt i solen med vinglasset, og nøt solen -tar dere skammelig feil... Vi kjaddet, masse, og tviholdt på vannglassene våre mot de overblide dalmisene vi hadde rundt oss:) Og bestemte oss for at vi nok må trene litt ro trening neste gang vi nyter hverandre selskap(igjen vofsene det er snakk om:)... Alt i alt en deilig morgen.

At det gikk betraktlig senere på hjemveien snakker vi ikke så høyt om, hehehe.. Mi kom jo hjem:))))))

PS: det ble ingen bilder for jeg trodde det ble regn og tok ikke med kamera, Nala sin matmor sitt var tomt for batteri- jajaaja..

1 kommentar:

Pia sa...

Høres jo ut som dere har hatt en flott dag da! :D

... og du? Sikker på dette her? Jeg føler det var litt mye "det skjedde ikke noe snusk"- i dette innlegget her.. Hmmm ;) Jeg har blogget forresten! SLÅ DEN DU (auda!)!


Bloggarkiv