fredag 12. november 2010

Bloggproblemer:(

Har slitt med både internett og bloggen i det siste. Når jeg har lest litt rundt på alle de andre bloggene jeg følger, så er jeg såvisst ikke alene:(
Jeg elsker å lese blogger, noenganger koser jeg med bilder og hverdagshistorier, andre ganger får jeg ny input til nye ideer, tanker og treningsiver(det trengs). Det som er dumt er at utrolig mange av bloggene er vansklige å kommentere, enten tar det flere forsøk, svaret forsvinner, eller det kommer aldri frem det jeg skriver- det er dumt for man mister lysten til å kommentere. Men siden jeg elsker å få kommentarer selv, prøver jeg å tøyle min uhemmede aggresjon og kommenterer igjen.. Så visst folk føler jeg aldri kommenter bloggen, tro meg jeg prøver!!!
Ellers har vi hatt snø: HURRA( hvem hadde trodd det om meg:), og vips så forsvant den. Men vi fikk nå kost oss litt.
Vi har hatt fin fine turer med Lotus, herlig, men vi er ikke så flinke til å drikke kaffe og nyte utsikten vi går oss helt bort, hehe!!
Jeg har også gått litt kløv med snuppa, og hun storkoser seg! Med tom kløv, men det har jo ikke hun skjønt.)
Vi har også gått kveldstur med Odin, og da måtte vi ha lys, for det er jo mørt ute for tida, brrrrr...
Så da var det frem med hodelykter, refleksvester, og blinkehalsbånd...
Jovisst er de blinkehalsbånda praktiske, man ser jo hunden, men man blir litt vill i pappen av de, jøje meg de blinker... Lurer på om hundene bryr seg???
Jeg ville gjerne gå lengere enn langt, men det nektet min turkompis, ostesmørbrød og kakao var mer fristende.. Så det ble det gitt:)
Ellers blir det mye lesing, tv titting(fasiken ta alle kanalene og min sviktende selvkontroll)
Syklubben er blitt utsatt for min del til roligere tider, det er heftig og vilt for tiden, slitsomt men jeg ser slutten på det:)
Vi har også hatt en knalltur med Jeppe- de går så godt sammen, og jommen er ikke lille prikk kjapp- lever opp til ekspressnavnet sitt:)
Var en deilig tur, er så mye gøyere å gå sammen med andre:)
Igår var vi ute å lekte med Gimli, han er en morsom krutttønne den fyren, mye lyd, hehe:)
De hadde det fint, og jeg fikk endelig tatt litt bilder igjen, JIPPI. Vi tuslet også en liten tur i skogen, og bikkjene fant PINNER PINNER PIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNER, jeg er så drittlei av alle de pinnene, grrrrrrrr.... Det bites, knurres, bæres og løpes med pinner i alle fasonger, konstant, blæh.. Aner ikke hvor mange ganger jeg har nesten blitt slått bena under meg, når de kommer løpende forbi med pinner- for de tar jommen meg IKKE HENSYN!!!!
Men ellers en fin tur, hehe..
Det er som sagt deilig når alt går greit!!!
Jeg gleder meg til mye spennende hunderelatert som skjer fremover- skal fortelle mer senere:)Må også skryte av Forbua, jeg bestiller alltid vogh fra der, og er kjapp og grei service, denne gangen ble det dog litt forsinkelser, da er det godt med en snill innehaver som kommer med ekstra pølser til over helga uten ekstra kostnader- me like...
Så nå sitter jeg, og venter på snøen igjen jeg!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det er litt irriterende når det er vanskelig å kommentere, *kremt* din blogg er ikke den letteste akkurat, må skrive inn kode flere ganger, gjenkjenner ikke brukernavnet mitt etc.. så jeg leser alt du skriver altså, selv om det noen ganger er litt tiltak å kommentere. Hvordan synes du min blogg er? Jeg har gjort det så enkelt jeg kan tror jeg, man må vel ikke skrive inn annet enn navn? Eller? :)

Anonym sa...

Din er faktisk noe av den enklere, og jeg har mistanke om at min er noen av de dummeste, har du tips til hva jeg kan gjøre for at den skal bli bedre???