lørdag 25. september 2010

AGILITY på hove og trening..


Sitter og ser på Cake Boss, og blir litt søtsugen, hm.. og så lager han en sebrasko kake- det likte

lille prikk!!!


Idag var vi på Hove og trente med K, og Odin. Jeg fikk gleden av å gå med en litt høy Odin første omgang, og det var mye bjeffing, men selv med mye bjeffing er han mye bedre enn for bare noen uker siden- flinkis..K derimot sliter fælt med Z. Z driter i K, hun skal til mamma, og med så masse muskler under pansere som min lille sebra har, blir det rett og slett fryktelig tungtvint å trene og gå med ho.. Noe skikkelig dritt!!! Vet ikke hva vi skal gjøre med det:((((((((


Så mens våre vakre barn roet seg i bilen gikk vi for å kikke på AG, og det var daut- var premieutdeling. LENGE- så vi tuslet igjen. Synes det var fryktelig lite folk i år- dette har jo pleid å være stort, eller husker jeg feil.. Mens vi sto der, traff vi jommen Jeppe og matmor- kjempegøy... Mi gleder oss til neste gang vi møtes så vofsene kan leke litt..

Neste økt, gikk bedre for K og O. Z fikk mye lineføring, stå under marsj, og dekk med forstyrrelser. Ho har en kjemperå kontakt, det skal ho ha!!! De kyllingbollene var virkelig gode gitt, hehe.

Vi tok en kakao pause i bilen, og da var det tungt å dra seg ut for neste økt- usj....

Men vi fikk en fin kort økt. Hvor Z fikk stå under marsj, lineføring og vendinger. Var flink idag.

Nå ligger vi under pledd og bare koser oss.. Hyena ligger og maler på magen min, veldig koselig!!!

Ingen kommentarer: