lørdag 16. februar 2008

Nå er det gjort.


Siste bildet av Quila. Du kommer til å bli dyyyyypt savnet, mitt hjertegull.....

4 kommentarer:

Solidifies sa...

R.I.P Quila.
Hun ser så stille og fredelig ut.
Kose seg på de evige jaktmarker... :)

GuroH sa...

Sitter her med øynene fulle av tårer og gråten i halsen. Har så vondt av deg nå og samtidig så er det så godt å tenke på at Tequila slipper å være anspent mer.

Har også stor respekt for avgjærelsen selvom det var vondt å høre. Mange ville vært egoistiske og kun tenkt på sin egen smerte ved tapet av sin hund..

Varme tanker sendes til deg og Tequila som akkurat nå løper rundt på grønne enger og jager harer... Om du føler for å snakke om Tequila eller alt og ingenting, vet du at jeg bare er en msn-samtale unna:)

Hilde og flattene sa...

Ja vennen min.. Da var det gjort. Quila er borte.. Men jeg er sikker på at hun har det bra nå. Løper sikker på grønne marker sammen med LaVita og koser seg.

Har stor respekt for avgjørelsen din. Du er tøff jenta mi.

Er det noe så vet du hvor du finner meg! Glad i deg vennen.

Stor klem fra Hilde

Unknown sa...

Hei Evy! uffda nå fikk jeg helt vondt inni meg.Jeg også sitter her med tårer som triller og klump i halsen, tenker masse på deg. Du gjorde det rette og jeg vet hvor hardt det er og måtte ta slik avgjørelse det er helt fælt.
Du skal ikke bry deg med at andre reagerer negativt. Du har tatt en tung avgjørelse og bildet er fint, hun ser fredfull ut. Barn ser mye verre ting på tv og spill. Ikke tenk på det.
Det er første gang jeg er her inne så jeg ble veldig overasket og trist på dine vegner. Du skal vite at jeg støtter deg 100% og er det noe så gi beskjed.
Stor klem fra Linda & Magic


Bloggarkiv