søndag 17. juli 2011

Den gyldne måken og litt universitetscampus:)

I går etter en våt morratur med Zebra på jordene for jeg skulle på jobb.
Har bestemt meg for å gå til dyrlegen igjen, like godt å ta det onde med en gang. Pokker, hadde håper at vi ikke skulle ha mer problemer med pelsen igjen- but hey its us:(

Fikk en koslig melding etter jobb, om vi hadde lyst på besøk, så da fikk vi besøk. Av K og Odin, så vekslet vi på å ligge i hengekøye og oppdatere hverandre. Zebra holdt på å dø på seg, for Odin ville bare ligge i skyggen og brette leppe:) Så då fikk en være deilig på en hagestol, slitsomt!!

Så utav det blå ble vi impulsive:). Vi fikk lyst til å tørrtrene litt på de skumle ting her i livet:) Så vi reiste til nabokommune og den gyldne måge.Så var det å fine et egnet sted å slappe av med vår fangst.
Vi valgt det nye UiA, og satt oss ved en benk, vofsene ble festet til benken, vi brettet ut til et festmåltid, og det var da alt ble litt vanskligere, fniiis.
Odin gikk i Ferdinand modusen sin, så han satt bare og så søt ut. Derimot hadde vi en litt vill og gærn prikk:)
Her fikk man straffen for å lært inn fjernkommandering på benk og bord.For hun ville være en stjelende bordost, og ho var iherdig gitt:=)
Men vi fikk da skubbet ned droget selvom matmor fikk latterkrampe! Etter det lå hun og vaket i bordkanten:) Vinden var et annet problem, maten vår fikk sitt eget liv, og fant sine egne veier:)
Men vi klarte det,men det ble mye latter med maten.

Etterpå skulle vi tuslet litt, så vi tuslet litt rundt på campus, og fant en masse ting. Vakker natur, rustne sykler, turister, lavo, og Odin tok dagens fangst en død mus:)
En herlig tur med masse latter, gode venner og fint vær. EN HERLIG DAG!!

Ingen kommentarer: