onsdag 23. juni 2010

Tur på Mørløs med Odin

I går hadde jeg stor planer om kløvtur, og piknik i de frolandske skauer. Veeel det ble ikke helt som planlagt. Z har vondt i ryggen, jeg tror det er en låsning, men ho pleier aldri å pipe ved hopp, brå bevegelse osv av det. Lurte på om ho kunne være støl, men har ikke mosjonert så hardt i det siste- det skulle ikke være noe. Fått en strekk, mulig, akilles da tror jeg at jeg hadde merket det bedre.Men jeg tenkte ho fikk båndtur, så hvis ho har støl, ble ho myket opp litt. Så jeg pakket niste og drikke til oss, og bar sekken selv. Ho peip i det ho skulle i bilen, dårlig tegn.
Men på turen virket ho i kjempehumør, gikk litt rart bak, det gjør ho jo vanligvis med en låsning også- ikke uvanlig. Så skulle vi ha piknik, festet hver vår hund i hvert sitt tre, og satt oss til. Dro opp saft, mat og dessert. Vi spiste og koste oss, og fant ut vi skulle leke Pollyanna leken med hundene våre. Våre hunder kan: Odin kunne masse han.. E derimot slet. Zebra peip og maste i båndet, ho gravde i jorda, ho maste, og ho... kunne spise bånd.
Så sier jeg: NEIMEN ODin det har du vel ikke lov til- da hadde han gnagd over båndet. Og mens K fikset det, så jeg i øyekroken at Z gjordet det SAMME- BØLLEHUNDER!!!! Så da sto vi der, med to amputerte bånd, og to lykkelige hunder. Heldigvis er vi gode på knuter, så der sluttet lykka:)
Mi spiste og koste oss, og jeg lot likegodt Z gå løs, siden de lekte, er dumt med to hunder i bånd, rundt en piknik. Juhu sa Z da, og burna rundt, ryggen var glemt, og ho erta og herja med Odin. Så tuslet vi hjemover, med ro i sjela og fornøyde bikkjer. Myggen var tilstede, sola likeså, og vi var tilfredse okkesom.
På hjemveien hoppet Z over noe,og peip igjen:(.. Tydelig at noe er galt der.
Men alt i alt en kjempetur!!!
Nå drar vi nok til dyrlegen!!!

Ingen kommentarer: