mandag 7. juni 2010

Agility, båttur, og sykkeltur en framifrå morgon:)

På lørdag hadde vi besøk av Odin med matmor- da fikk vi ideen til å tuste litt med noe nytt. Agility, så det ble tunneler, som begge vofsene likte godt. Og i pausene var de kjølige- det var praktisk:) Ellers ble det litt slalom, hopp, og hjul.. Flinke var vi, selvom det var fryktelig varmt.
På søndag skulle vi gjøre noe nytt igjen, båttur- tror kanskje Snørra har vært med før, men det har vært lite. Men på med redningsvest, og hun så noe fortapt ut. Og jeg fikk tilbakevendte minner om når jeg var liten, og vi gikk med disse enorme oransje redningsvestene med de enorme kragene. De var jo tvangstrøye, varme, klamme og sværrre.. Tror Z også følte seg litt sånn:) Men på måtte den være, sammen med det matchend halsbåndet( å ja- en tuller ikke med slikt)
Så vi taslet ned til bryggen, fikk alt ombord, og så skulle Z til- men der gikk bremsene på gitt. Da var det greit med redningsvest med hank på ryggen- ho ble regelrett løftet opp i baugen, hehe.. Så etter litt forbauselse, og kvalme- synes hun det var ganske greit. Bjeffet til andre skipshunder, og kikket sultent etter frekke måker. Mens vi spiste middag, var hun skipshund(dog skal vel ikke skipshunder ule som huskier??) Men tilslutt satt hun bare i førersete og kikket på livet, hehe.
Veien hjem gikk hun ned for telling- slitsomt å være båtbikkje:)
Idag var det opp med solen, 05, for å sykle litt. Pga veiarbeid osv, ble det en litt annen rute enn planlagt. Men det ble 8km i tålig god fart. Vel hjemme ble det hjernetrim, for jeg skulle jobbe.
Bilder kommer senere:)

Ingen kommentarer: