onsdag 2. juni 2010

Dressurkurs


Hyena koser seg i sommersolen, fine finepusen..
Nå er lydighetskurset ferdig, og det er litt trist. Det har skjedd mye gøy, og vi har forbedret oss, begge to. Jeg har fått testet ut litt mer av hva vi trenger å øve på, og hva som er faktisk ganske bra:)
Jeg skriver litt om hva som har skjedd de to siste gangene:
26.5. Knallkurs, masse utfordrende ting, og fant masse vi må trene mer på:)
Vi hadde dekk fra holdt- der må jeg være obs på rett og kjapp neddekk, at hun ligger uansett hva jeg gjør, og en litt penere oppsitt.
Tannvis er i boks, kjempebra:)
Så hadde vi fellesdekk, og der imponerte snørra stort. Ho reiste seg en gang, men ho lå leeenge, og veldig bra, fikk også noen fine lange perioder med flatdekk:) Dog må jeg passe på at hun ikke får sjansen til å krype på flatdekken. Hun lå selvom det var myyyye forstyrrelser, og begge hundene på hver side reiste seg i tur og orden.
Fvf og lineføringen er blitt mye bedre, hun går tettere, lengere, nå må bare jeg lære å rette meg opp.
Innkallingen trengs å pusses på, hun kommer på dommers signal, hun har også litt skeiv innsitt. Jeg må også bestemme meg om jeg skal ha BLI eller VENT kommando der.
Det gøyeste av alt, er at hun gikk løs nesten hele kurset, og hun bare fulgte meg:)))))
2.6
Idag var avsluttende kursdag, og alle var der utenom Nala( vi tenkte på dykk). Kyllinghalser var belønning idag, og de likte Gimli godt, hehe.
Idag hadde vi hopp over hinder, en nyttig øvelse, der ville hun tjuvstarte, men etterhvert tok hun poenget og ventet på mor;)
Vi hadde også tannvis- den var knall idag også, deilig.
Så hadde vi fellesdekk, og den snuppa imponerer:)
Hun hadde tre LAAAAANGE flatdekker hvor hun lå dønnstille, selvom det var MYE forstyrrelser, og folk gikk frem og tilbake, prat, hunder som beveget seg, reiste seg osv. KNALLFORNØYD. Så gjorde jeg jo en tabbe- gav meg ikke på topp, hehe.. Men fikk noen fine korte flat dekker etterpå, men hun var sliten, men hun jobbet fordeom. ( er fordeom et ord???)
Vi hadde også innkalling, der er kommando BLI, og hun gikk ikke på dommers kommando idag, men har en litt skeiv innsitt.
På slutten av kurset skulle vi velge to eller tre øvelser hver som vi skulle gå hele. Jeg valgte dekk fra holdt og innkalling. Eh, ja...
Det kom en hund, og barn- ble litt boff, og litt øh fulge ikke helt med mamma, og hvorfor er du så rar i kroppen mamma??? Jepp, var VELDIG Klar over at de barna var der, og ble stiv og rar.. Dessuten er det jo plutslig veldig alvorlig når en blir kommandert:) Så dekk fra holdt var ok, men vi klarte ikke slutten, jajaj, trene mer. Så var det innkalling, det var bra:).. Litt boffing mot ungene mens ho satt i bli kommando.. Då må vi trene mer unger.. KOMA DA UNGA!!!!!!
Ellers så har vi litt planer fremover, så får vi bare se hva som skjer- men noe gøy er det nok:)
Nå er det sommer, sol og herlig treningsvær.. ut å tren

1 kommentar:

Pia sa...

Så flinke dere er, det er jammen ikke noe å si på innsatsen her altså! Unger er noe dritt, de skulle vært forbudt på offentlige steder. Rett og slett!