mandag 14. mars 2011

Odintrening

Idag var det på tide å trene litt med Odin igjen. Så K kom hit, og skulle være hushjelp,kokk, og hundepasser for diva Zebra. En prikkeprinsesse fortjener jo kun det beste:)
Så jeg ladet opp,og ut med oss.
Turen gikk veldig bra, mye bedre kontakt, myk munn og rolig tempo.
Da vi nærmet oss byen ble det hardere munn, mindre kontakt, og mer stress. Brukte litt mer tid på kontakt og rotrening, før vi forsatte bortover og inn i bykjernen. Kom til pollen der kom det en terriersak, og selv om Odin så den, kunne han spise, dog ikke når hunden gikk forbi. Men jeg fikk kontakt igjen etterpå,og han holdt fort munn:) STJERNE I TAKET! Første gang! Denne dagen var tydeligvis dagen for gode ting. For borte ved Brillehjørnet, så vi en BC, og det skulle brøles på. Jeg gikk bakover, og fikk kontakt. Fant så ut at jeg skulle følge etter BC, så lenge han ikke bjeffet, og vi var kjempeheldige for det var jo noen kjente. Det var jo Mette og Spes- som vi har hatt som instruktør på runderingskurs. Og ho var villig til å være figurant. Så vi sirkulerte rundt, og vi endte opp med en rolig sittende Odin som spiste godbiter pent fra hånda mi, ca 2 meter fra en helt fremmed hund, etter FÅ Minutter! Tok fine valg, med å kikke uten å bjeffe, og tilby fine sitter:) Er så stolt av Odin!!! Takk til Mette som tok seg tid:)

Og så er det som ofte før tilbakefall etter høydare:(
Vi møtte en tibbe i flexiline som uttagerte, da kom bjeffemonsteret Odin frem. Men jeg gikk vekk fra situasjonen, og etter tålig kort tid tidde han still.
Da var begge slitne så vi tuslet hjem:)
På vei hjem gikk vi forbi en hund som sto på utsida og bjeffet. Voff så Odin og tasset trett videre.. Var trett han, fine fine Odin:)
Knallbra jobbet Odin.
Vel hjemme til mor, så ble det bad på Odin, han var skitten, fysj. Og skitne gutter får ikke leke med prikkeprinsesser:)
Han ble litt mer våken etter bad, faktisk så giret ble han, at både han og prikkeprinsessen måtte ligge helt stille faktisk. Matmor ble litt nazi der.:)
Så når endelig de firbente kubbet etter noe hjelp. Kubbet visst vi tobente også, er hardt å trene hund!
Etterpå ble det fiskebollesuppe, og kjadd.
Z er fremdeles plaget av vannhale, kunne leke, men kan ikke logre eller løfte halen. Og jeg har funnet en kul mellom skulderbladene som iløpet av dagen har økt fra ertestørrelse til et lite jordbær- ME DONT LIKE(...
VI får sove på det. Det kommer jo flere dager....

Ingen kommentarer: