onsdag 30. desember 2009

ZEBRA HAR BURSDAG IDAG..

Verdens fineste lille Zebra er blitt 2 år.. Like barnslig, og rampete fremdeles.. Er bare en stoooor valp. Elsker å kose, være ute, leke med andre hunder, og løpe fritt.. En skikkelig dalmis: lærevillig, smart, adhd, matgal, leken, røyter, sigler,kosete, og vedlig flink til å gi klemmer og susser!!!! Har vært et kjempefint, lærerikt år med fine fine stunder..
Nå krysser vi fingrer for at antibiotikan virker, og så gleder jeg meg til et år til med Zebra.. En kjempe kjempe kjempefin bestevenn..
Vi hilser og gratulerer til andre i samme kull: Leo, Nivea, Vera, Enzo med flere.. Og hilser til pappa Jakob og Mamma Napi- takk for bidraget..
Idag blir feiret med kos under dyna, lek med Hyena, tur i snøen å base, kylling med leverpostei og skinkefyll, og masse masse masse kos.

Sancho og Zebra i lek under pause på Hove, der vi gikk med kløv.. Herlig kamerat det der

Odin er kul å leke med, gleder oss til imorra..


Agility har vi også gjort, og klarte alle merkene i klubben, kjempegøy Vi klarte også bronsemerket i lydighet, kjempebra. Gikk to kjempelærerike runderingskurs. Blodsporet er også forbedret, der satser vi fremover.
Zumo og Zebra har hatt mange fine stunder sammen..
Litt utstilling er det også blitt, fikk jo NKK cert på Bø, det var stas.. Det var også utrolig gøy å få CK for dommer Jon Sigve Berg..Det har jo blitt flere ck, og plassering, det er artig..

Zebra i sitt rette element full fart i skogen. Vi hilser også til alle hundevennen våre, og takker for fine turer og gøyal lek..
Prikketreff

Lotus og Tyr sammen med drømmedama si

Mat er godt sier Zebra, gjerne en rå grisehale ute i det fri..


Jepp, det er ikke like enkelt å ha unghund.. Men gøy med utfordring.... Og hun er flink hun, så får vi se om vi ikke konkurrere til neste år.


Hvem kan glemme når jeg kom hjem og Snørra var ikledd min bh, rampevalpen

Elmer var også på besøk når hun var valp, merkelig at de har vært så små

Snø er gøy.. Zebra elsket snø, også som valp


Lillejenta mi med kosedalmisen sin..

Pynta oss til 17 mai..

Desember ifjor..






3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette var en koselig oppsummering, vakre bilder av en nydelig hund:-)Ønsker dere et Godt Nytt år med mange fine stunder sammen.Klem fra Kirsten

Kine Helene sa...

Nå kommer det en forsinket bursdags hilsen fra oss... Håper du koste deg kjempe masse...
Store bursdags klemmer fra kine, Abby, Tiril & Sofie...

Veronica sa...

Håper du hadde en super fin bursdag Zebra!:) Skulle si gratulerer fra Alisha:)