tirsdag 20. oktober 2009

På tur i mørket med SS


I går ble det jommen en tur på sene kvelden. Lysløpa på birkenlund er rektig grei til akkurat det formålet. Så på med refleksdekken og det fine blinkende halsbåndet, man blir nesten litt hypnotisert av det..

Så begynte vi å gå, og plutslig møtte vi en bil, med en mann, som var ute å kikket litt i skogen.. Silje kom med kongekommentaren: Ser du noe?? Var jo belgmørkt, hehe..

Vi kom rundt vi, selv med god fantasi. Godt vi har slike kamphunder hehe..

Bikkjene koste seg, og lekte godt sammen.

Etterpå var det hjem under pledd, mens dyrene snorket fikk jeg lest litt..


Idag har vi hatt bytrening, og tuppa er flink hun. Selvom hun nok trenger litt mer trening.. Merkes godt at det er spøkelsealder ja.. Men vi kom oss fint gjennom svingdører og heiser vi.

Hadde tenkt å kjøpe regndekken, men det hadde de ikke. Zebra blir så stygg i pelsen av å bli våt, så jeg vil gjerne unngå det. Fikk en kortisonkur, ho fikk masse bumper, men kan være pga for eller ikke tåler den nye shampoen, ikke vet jeg.

Ellers er hun i megaform,og veldig aktiv for tiden. Det som er gøy er at hun synes trening er så gøy..

Blodsporet jeg la ut før vi gikk til byen, var kort og uten klov. Dessuten hadde det regnet litt, trolig derfor sporet ikke gikk kjempebra idag, men pytt pytt..

Fikk trist beskjed idag. Svein Kjær har reist til et bedre sted. Svein var en knakendes kjekk kar, en fin fyr med glimt i øye og en god kommentar på lur. Han var primus motor når det gjaldt NDK sørlandets utstilling de første årene.. Hvil i fred Svein.

Ingen kommentarer: