fredag 24. juli 2009

Litt av hvert, både frustrasjon, sorg og glede..


Det har skjedd mye og lite på samme tid disse siste ukene..Imorra er det en mnd siden Michael døde, og jeg synes fremdeles det er trist, og uvirkelig..Den mannen og hans musikk er virkelig lydminnene i mitt liv..


Like etterpå begynte jo lille prikk med sin famøse løptid, som virkelig ikke er bra for forholde vårt.. Jeg blir irritert og frustrert over prikken, som på sin side blir: anorektisk, døv, lobotomert og totalt fjern. Det er så ulikt Zebra at jeg blir gal av frustrasjon.. Og når jeg i tillegg har litt pms- kan hverdagen bli rett og slett muggen!! Sterilisering har vært til vurdering,og er det nok ennå.. Vet ikke om jeg orker å ha det sånn i 7-8 uker i året- det funker ikke.. Men foreløpig er det kun tanker jeg tenker..Virker som ho kansje er på vei til å bli Z igjen(thank God)


Ellers har jeg jobbet, vært med familie- noe som er både lærerikt, krevende og slitsomt, men også koslig. Jeg er rett og slett ikke særlig sosial.


Hyena har jo glidd rett inn i Syrinstua,og har et herlig uforbeholdent syn på livet. At gardiner ikke skal klatres i- Que???? Eller at en ikke klorer ut øynene på sin sovende storesøster, at en ikke biter på ledninger og henger i potteplanter. Hjemme hos meg nå, lukter det litt av hvert- blanding av: Sitron, eddik og pepper- alt for å ikke få knuste blomsterpotter, og elektrisk sjokk....

Men de to søstrene går utrolig godt overens,og jeg har en snill hund jeg..


Ellers så går no dagene, fremover blir det heftig og rått...

I august skal jeg både stille på Bjerke og Wafdal( har ingen forhåpninger), brukskurs og forhåpentligvis agilitykurs. Og lydighetskurs- jepp prøver igjen.


Idag så jeg et program på tv om folk som ikke kunne lese eller skrive- jeg ble både rørt og ydmyk da jeg skjønte hvor lett jeg har for ting.. Jeg leser jo ca 340 bøker i året, jeg elsker det skrevne ord- hvordan det kan bringe meg til de fantastiske steder. Jeg unner alle det å kunne lese og oppleve det som det gir meg.. Er utrolig. Hva skulle jeg gjort uten bøker???


Synes dere jeg er slem mot Zebra nå???

Her kommer det litt ros også..

Ho er snill, og jeg har en hund som har forandret tildels mitt syn på andre hunder. Jeg er ikke så redd lenger når jeg treffer fremmede hunder, nå er jeg mest bekymret for om det er hannhund, når hun har løpetid:)

Jeg har måtte lære meg en annen måte å trene hund på- det funker ikke å trene Z som jeg har gjort med de to andre.

Hun er en enkel sjel- kanskje litt for enkel for mine ambisjoner- men igjen kanskje jeg bare er en dårlig trener???

Hun er fantastisk med barn(hvis du kutter av halen, hehe)

Hun gir meg sjansen til å gå fantastiske turer i utrolig natur i både sol og regn

Hun får meg til å bruke masse penger på shopping(og shopping er jo gøy:)

Hun er lydig,og vil gjerne forstå

Hun er snill hund, litt klomsete og rar, men snill... Det er jo en god ting

Idag fikk hun plutslig jobbelyst, så da jobbet jeg litt.. Kanskje løpetidtåka holder på å fjernes??

Hun er veldig god å kose på,og har deilige myke ører...

Hyena blir veldig godt passet på, lekt med,og ikke minst vasket.. Der minner hun utrolig om Napi. Hun er glad i å vaske hun:)


Nei, kos dere videre....4 kommentarer:

emelie sa...

ja tänk att det snart har gått en månad redan? en hemsk månad. :( jag har fortfarande så svårt att förstå att han inte kommer komma tillbaka och att världen nu ska klara sig utan denna underbara man. :( kastrera berit var det bästa vi gjort, hon har blivit så mycket jämnare och bättr ei humöret! hon led av sina löp och skendräktigheter.

Lola Pagola sa...

Zebra høres ut som et lite vidunder, og Hyena vil jeg komme og grafse på :D
Jeg for min del har for første gang merket at løpetidstisper går innpå Casper (neeei så rart du), og er ikke noe gøy når hunden blir både døv og dum :P Men alt i alt er det noen herlige vesner vi har du!
Og Zebra slår nok alle ned i støvlene på utstillingene :)

Anonym sa...

Løpetiden er naturen det, og du har bare en! Her begynner den ene og da går det slag i slag til alle fire har gjort deg ferdig, når det er gjort begynner innbildt i samme rekkefølge:-)Mendet får gå:-)Høres nå ut som Zebra er ei grei jente, og dere koser dere jo for det meste. Stå på Evy, og Hyena er så søt.Klem fra oss i Sande

Veronica og Alisha sa...

Kjempe fint bilde av Zebra:)