lørdag 25. april 2009

Litt fra siste uken


Forrige helgs runderings kurs var herlig.. Tenk at lille prinsessa er så flink da, imponerte mor der.

Hun hadde god interesse, fint løsbitthenting, og kom i god fart inn med god bue- flinke lille prikk det. Og hun elsket det!!!

Takk for en megahelg. At mor må jobbe litt mer med figurant arbeid er ikke uvanlig- på bruks er det mor som er mest blond tydligvis.

På kurset på mandag gikk det litt både bob og bibb.. Både greit og dårlig. Hun var veldig giret, og ville helst leke, og lineføring var blæsj.. Men hun var flink på bli- øvelsene. Og jeg har bestemt meg for at hvis jepp hvis, jeg skal ta merket, så blir det bronsemerket.. Hun kan øvelsen på hove, i den gruppen med hunder. Hun har lite flyt, og "vil ikke", orker ikke å gå flere øvelser etterhverandre.. Særlig uten belønning, det er noe jeg må jobbe med. OG er nok noe som må jobbes med. Prøvde å ha en lydighetsøkt på jordet der jeg bor, og vips så var alt hun kunne borte, gosj.. Men det har med generalisering å gjøre,og der har jeg ikke vært flink nok. Men vi fikk nå til noen gode innkallinger,og ligg bli.. Har kjøpt nye leker til tuppa- og de skulle prøves ut. Har kjøpt en pelsleke som en kan putte tomflasker inni- den var kul.. Helt til snuppa tok et heftig hopp,og datt på stumpen ned igjen.

Og det var så vondt at vi ville ikke leke mer, så det så..

Ho er ikke den tøffeste den tuppa!!!


Ellers har vi hatt fine turer,og nydt våren i store drag..

På onsdag var vi hos foreldrene til Lotus og Kjersti- og de har elghunden Tyr som der har møtt før.. Vi var der i over to timer, og de gutta elsket Zebra, wow..

Hun ble spist, tygd, jokket, most, løpt ned, slafset og elsket i stort monn.. Er ikke bare bare å være søt prikkeprinsesse...

Men ho tok igjen, så når gutta lå utslitte på gresset, var Zebra still standing!!!


Igår var vi på tur med Sancho og Silje,og det endte med et kutt i svømmehuden mellom tærne- og det var vondt. Og det blødde mye, og ho var tydlig søndelig. Men idag er formen bedre, selv om man nesten dør når skjermen kommer på!!!

Så det blir en rolig helg, og et tips: Er veldig greit å ha bandasjer og slikt i stort monn!!! Det er nemlig dyrt.... Femhundre måtte jeg ut med for helga. Jaja, prikkeprinsesser er dyre i drift, hehe..

Kos dere videre..

klem fra oss i syrinstua...

2 kommentarer:

monika sa...

Stakkar Zebra! Bare ho ikke blit en ny LaVita så går nok detta bra Evy!

Anonym sa...

Hei Evy, det var da synd at Zebra skadet seg, får håpe hun snart er klar igjen for nye sprell. Skjermen er bare en tilvenning sier Nivea, hun ble så vant til den at da vi tok den av, ville hun ha den på igjen. det går nok bra.
Gleder meg til å se dere snart. Håper på godvær.
Klem fra Oss i Sande