mandag 27. april 2009

AUA... en veldig søndlig Zebra







er jommen ikke lett å være skadet prikkeprinsesse...



Og så kjedelig som det er, gosj.. får jo ro ordre hele tiden.. Men har heldigvis sluttet å blø, men skal ikke mye til før det begynner igjen.. Tror aldri hun har vært så mye i ro på uendlig lenge.. Tror vi begge håper det går fort over, imorra blir det innendørs lydighetstrening. Og bilkjøring- for i bilen til Monka kan ikke Zebra ti still- det ules,og vræles som en operasinger.(uten å holde tonen vel å merke=)



Så da kan hun sitte i bilen, mens vi tusler rundt å gjør fornuftige ting, hmf...






Nei dere får kose dere med bildene av en søndelig snuppe,og blodig bein..



Snart er det både utstilling og merketaking- gosj spennende tider i møte.. Blir spennende å møte family igjen.. Grattis med kjempegode resultater i helga til alle Napori hunder som var på Stange. Kjempegøy at Mynte fikk BiS,knall..



Og ser på hjemmesider og blogger- det er valpetid. Sukk- valper er søte, husker bare hvor søt snørra var.. Ja ho er forresten søt enda hun- fnis.



Igår var jeg sosial, og Snørra var kjempefornøyd med et deilig fang, der slapp ho skjermen. Snorka gjorde ho også..









6 kommentarer:

monika og zumo sa...

Se så søndelig ho ser ut! Lille pudding. Må bli frisk fort. For Zumo er klar for skauturer han.

Anette,Phoebee og Susie sa...

Stakkars tuppa.. Ikke bare-bare å være skadet å må være i ro..:( Håper hun fort blir bra igjen :)

Veronica & Alisha sa...

Stakkars lille Zebra... Alisha har også hatt et par kutt i poten før, men ikke så dypt som det der tror jeg. Er noe drit, man må unngå at bikkja slikker på det så ikke såret går opp hele tiden osv. Håper såret gror snart da, er mye bedre med bein uten sår;) Åssen skjedde det forresten? Kuttet hun seg på en stein eller glasskår eller noe?

evy sa...

Aner ikke hvordan det skjedde, kom utav skogen med blodig pote, noe dritt.. Men det gror nå,og klør og det er hvertfall ille.. hehe

Anonym sa...

Dette så jo vondt ut, stakkars kjedelige greier. Vi har hatt besøk av søster Naika i dag. Skikkelig søt tispe og hun var med på skogtur med Nora og Nugatti. Etterpå fikk Nivea og Naika leke og løpe. Herlig for alle. Mamma Napi er så innbildt at hun søker ly i en krok i 2.etg. Får henne med på tur, hvor hun graver hull under alle trær. Slitsomt for henne.
Nå kom start nr til Kristiansand og det blir forhåpentligvis fint vær, stille ute to dager.
Sees der vi, klem fra oss alle

Veronica og Alisha sa...

Bra det begynner gro da:) Ja hender sår klør litt:P Du må hilse Zebra fra oss da og si god bedring:) Hun er nok like fin som ny om ikke så lenge;)