mandag 23. mai 2011

Hyttetur med sykkeltur, regn og elg:)

Vi er veldig fornøyd med buret:)





For to uker siden var vi på hyttetur oss damegjengen. Okei Odin er æresgjest, for selv uten baller er han mann!


Vi kom opp, og mens vofsene utforsket, jeg fyrte og K lagde mat:) Vi var trøtte på kvelden,men jeg våknet til etterhvert, så det ble litt skravling:)


Dagen derpå var det sol og overskyet om hverandre, men sykkeltur sto på programmet. Så vi syklet fint avgårde, og storkoste oss. Vi som syklet først, merket at Odin har litt kortere ben:), men det skortet ikke på viljen:)


Så gikk vi tur i et skianlegg, og det var en gjørmete opplevelse, og ikke særlig koslig. Så vi tuslet hjemover, og vi klarte å få presset inn en liten lunsj også:)

Jeg og Zebra syklet litt ekstra, for jeg merket at hun var litt hyper, og trengte å få kjørt seg litt. Så når vi vel var tilbake til hytta viste kmtelleren 14km i god fart. Faktisk så god fart at jeg ikke hadde bremser på tilbakeveien- det var igrunnen litt skummelt:(.

Vel inne laget vi middag, leste litt så ble det tidlig kveld. Var stuptrøtt. Z snorket fint foran ovnen, NRK radio sendte ikke Eurovisionen:(


Neste dag var ikke været så bra, så det ble en kjapp tilbaketrekking til bilen og satt nesa hjemover.

Vi stakk innom en grusvei med håp om gruve, men den var stengt. Så vi tuslet litt på et nytt skiannlegg:)



På vei hjem traff vi elg, eller vi så elg, vi bremste for å ikke treffe den. Noe som gjorde at variocageburet faktisk flyttet seg en god del:( Men det gikk bra med både bur og bikkjeskinn:)

Så vi hadde en fin tur, med masse deilig mosjon og mat. Herlig blanding:)










Ingen kommentarer: