søndag 25. juli 2010

Av og til går det hele litt i ball

N.P Nilsen er fotograf
Her gikk det nok litt i ball ja, hehee..
Lekte med parsonen Gimlie og så etterpå hadde vi en knalløkt med trening, kjempegøy!!!
Ho hadde knall fvf, innkalling, dekk under bli. Dog var det litt verre å ligge stille å holde seg i ro, når Gimli fikk løpe innkallingslek- fysjom det var urettferdig:)
Ellers var vi slappet av i hengekøya, oppdaget noe gøy. Vært på biltur med en schikkelig sschummel og schvær hund, fniiis. Sånn blir en fryktelig sliten av- hilsen Z.
Snille Bofsen var visst litt mye for prikkeprinsessen- men det skal vi fikse.
Idag viste hun sin dyretekkside. Vi var tur i skogen, og kom til en lekeplass for unger( mye gøy en kan trene bikkjer på der). Sto en liten hytte der, og døren sto åpen, så Z stakk hodet inn, og ble stående bom stille, mens halen logret forsiktig. Så gikk hun litt lenger inn, logret mer, og stakk hodet ut, med tunga på snei og GLISTE. Ble fryktelig nysgjerrig, og tuslet bort. Borti vinduet var det en liten fugleunge som febrilsk prøvde å komme seg ut. Z hoppet opp på benken som sto under bordet( der tenkte vel jeg at kanskje fuglebaby ville dø??). Neida. Min fineste lille snørra, bare sto på to, snuste på lille birdie som var helt rolig. Så så de litt på hverandre de to, før fuglebaby kvitret litt. Deretter satt hun seg ned på benken og bare kikket på lille beibis med vinger, Tilslutt kvitret den litt og fløy utav hytta. Zebra bare logret, sprang utav hytta og kikket opp på taket der pippi satt, hun "brumlet" og den kvitret og fløy videre..
Et veldig søtt og snålt møte, og jeg følte jeg nesten hadden en lassiehund:))))

Ingen kommentarer: