søndag 13. november 2011

Hva har skjedd siste uke???

Sist søndag var jeg på besøk i mitt barndomshjem på Hisøya.Der gikk vi en tur til Sandvigen fyr, og på hjemveien kom plutslig en hund rundt hjørnet. Zebra som gikk løs tenkte: hei kul hund:), og løp imot.
Jeg ropte, ho snudde tvert og kom til meg, FLINKESTE:)fighting smileys Sånt er deilig at skjer da får en igjen for alle de timene en har lagt i treningen:)

På mandag var vi jo som jeg har blogget om, på Granestua og hadde pølser, pinnebrød og et herlig røykfylt bål. Det var så tårene spratt, men eller lå latteren på lur:=)
En herlig og fantastisk tur!
Godt at turen var rolig og fin, for hverken jeg eller Zebra var i toppform.

Tirsdag:
Da var Zebra dårlig, og ville helst ikke gå tur, så ho ble tuslet til og fra postkassen flere ganger. Ho ville ligge varmt,og i fred. Jeg økte ikke dosen, lot henne tusle som ho ville.

Onsdag:
En herlig tur til Mørløs/ Lunden, turen var i rolig tempo, og Zebra synes det var best å tusle i beina våre. Virket i bedre humør, og var helt med når maten kom på bordet:)

Torsdag:
Ble en rolig tur på en time i flatt terreng, og resten av tiden ble brukt til godbitsøk.
På kvelden var ho med i syklubb, og sjarmerte de fleste(dog om ho siglet litt mye under bespising)

Fredag:
Ble en rolig tur i bånd, og så stakk vi innom en dyrebutikk og skremte de ansatte.
Den ene jenta flyktet til bakrommet og kom ikke ut så lenge vi var der:)))) Hva Zebra gjorde???? Ho SMILTE!!!celebrity fashion gallery
En av de andre ansatte skulle smiske seg innpå med litt godbiter, og der glemmer Zebra sine prinsesseetiketter, smisker og tigger uhemmet.
Når vi kom inn i butikken var det en godbitskål på gulvet, den ble kjapt fjernet, til bak disken.
Så når vi skulle gå, og Zebra skulle få siste godbit. Slang ho forbena på disken, gikk godbiten, tok sats hoppet opp på disken. Gav mannen bak kassen et kjapt suss i pannencelebrity fashion gallery,før ho halveis elegant hoppet/skled ned ryggen hans,og rett i godbitskåla som sto der.celebrity fashion gallery JA BIKKJER KAN TENKE!!!!!free smileys

Lørdag:
Var en rolig tur opp i Duppedalen, turen tok 2 timer i svært rolig tempo. Ho gikk veldig rolig, men virket i godt humør.
Ble veldig rolig og fornøyd etter en lett massaje i sofan. Resten av dagen var huncelebrity fashion gallery

Søndag:
Var en rolig tur på Tromøya, på fototur med min far. Ble mange fine bilder:=)
Skulle gått blodspor, men det utgår- så da blir det blodsuppe til kveldssmileys

Ellers er den første måneden med den nye medisinen ferdig. Jeg synes hun har blitt bedre, hun har mer bevegelse i bakbeina, og bruker de mer. Ho har fremdeles veldig ujevne dager. Det jeg synes er negativt er at ho er blitt veldig matglad, og jeg synes hun er blitt mye tørst. Ho får jo vann i hvert måltid, men allikavel drikker hun mye ute på tur- det er et nytt. Veldig usikker på om jeg skal gå en mnd til eller gå tilbake til rimadyl. Skal til massasje i morgen- skal da snakke med veterinæren også.

Eller skal jeg trolig på valpebesøk, og kanskje skjer det noe mer spennende:)

1 kommentar:

Nina sa...

Oioioioioi... Valpebesøk?! Så spennende!! Har du lyst til å slippe flere små hint? :D

Håper prinsessen snart føler seg bedre!!!!