torsdag 9. juni 2011

Blodspor med godt tak i lina:)

Så var det onsdag igjen, som dagene flyr
smileys

Så etter en vaksinetur med Odin, med påfølgende tortur for Zfighting smileys.Ho ble nemlig veid. 28kgfree smileys
Så måtte vi jo innom felleskjøpet, og så videre til Groos for å tusle med hundene. Det må ha vært barnas dag der idag, for det krydde av unger- men ble en grei tur allikavelfree smileys

Så etter divers tullete ting(trenger ikke å nevne) dro vi hjem for å slappe av litt. Hadde jo fått beskjed av J.J at ho skulle ikke kjøres så hardt idag som sist.
Kom frem og ho var HEITHEITHEITmsn smileys. Så vi luftet de, uten den helt store responsen.
Så skulle vi plutslig gå spor, kom litt plutslig på, og jeg fikk heve meg rundt. OG jeg ble også litt stresset, da alt skjedde så plutslig. Så jeg fikk ikke den rolige turen til blodsporet idag hellersmiley icons. Jeg avslo tilbudet om at en annen skulle lære meg hvordan. Men vi kom frem tilslutt,og jeg satt på selen, prøvde å kjøre oss ned. Og tok på meg hanskene, for dette kunne ende med brannskader.
Så begynte vi å gå, og ho gikk som ho pleide, FORT!!!
Så sporleggeren tok lina, og viste meg litt, og det virket logisk og fornuftig- og så gresslig enkelt ut når han gjorde det.
Men igjen fikk bikkja kyd, the handler not so muchsmiley icons
Det er hos meg treningen ligger, og jeg må øve masse mer. Sporlegger ville også at jeg skulle gi ho mye mer mosjon før jeg skulle gå sporet.Snakk om motstridene meldinger her dafree smileys
Sporet var 3 timer gammelt, tre vinkler?, sårleie og avhopp, ca 300 meter langt. Neste gang er siste gang før ferie- WHATfree smileys.
Og jeg og Odins matmor er blitt omdøpt de to jomfruene- og vi skal visst lære å gå blodspor til høstenfree smileysDet må jeg tenke litt på kjenner jeg, fniiis.
Ellers en veldig koslig kveld, noen var vel innpåslitne, og tok ikke et hint: MYGGEN!
Så når vi kom hjem at tunfluene hadde også forsynt seg godt av Z, så tips til hjelp mot mygg og tunfluer tas imot med takk. !!
Alt i alt en fin fin kveld!
PS: vi fikk en fin lydighetstrening, og sosialtrening på menn- det kryr av menn på Assevfighting smileys

Ingen kommentarer: