søndag 18. oktober 2009

Blodspor, jordetur og heftig og begeistret lek..


Torsdag la jeg ut et blodspor som lå i ca 1,5(tror det fint kunne ligget lenger). Og var 150 meter med tre vinkler, og hun gikk kjempebra. Det var ferskt, så hun virret litt, men gikk rolig og bra.. Slet litt med vinkler var jo kun andre gang hun hadde det.

Men kjempefornøyd når en tenker på hvor lite hun egentlig har fått gått blodspor.

På ettermiddagen kom Sancho og så fikk han to ferskspor som var 20 meter lange, og gutten synes det var stas han, og han forsto ideen, så dette må vi prøve igjen.

Etterpå lot vi de løpe og leke på jordet, og du kan banne på at tar en frem kamera el så stopper leken. Men de herja godt, og Zebra synes det var kjempegøy å bli kosmost av Sancho, ho bare gjøv på for mer ho, gale jenta.


På fredda gikk vi tur med K og Odin, veldig koslig tur i litt ukjent terreng, men vi fant frem.

Vel hjemme skulle vi kose oss med ostesmørbrød og kakao, og gullrekka på NRK. Hunden ville og skulle leke, og siden det ble kaldt ute,kunne de leke inne. Og det gjorde de. Ettersom Zebra hadde mye futt i fua,og lekte kengeru, ble vi sittende bak kompostgrind.Mens ungene fikk fri adgang til stuagulvet, og det fungerte utmerket. Maten var god, gullrekka var koslig, dog hørte vi ikke så mye.

Etterhvert ble det noen smålurer også innimellom. Men da Odin ble litt vel hjemmekjær på tygge/gå på bordet fronten- så da dro besøket hjem.. Men vi gleder oss allerede til neste gang.

Hyena er litt vel glad i hunder, og fatter ikke at noen synes ho er kul å jage.Til nå har det heldigvis gått bra.

Vi trener jevnt og trutt, og satser på Kl 1 med tid og stunder. TTT(ting tar tid)


I går hadde Silje lånt Zebra, og hun hadde visst litt mye ADHD den dagen også, for begge S var tålig utslitte etter besøket, hehe. Ho er i spøkelsealderen(igjen??), bjeffer mye, skvetter for ting, og særlig i mørket. Men ho hadde hoppet, løpt, bjeffet, gravd i

plenen til S sin far, plaget Sancho, smisket, og vært høyt og lavt.. Jepp er min Z det der... fnis..


Idag har vi vært på Hisøya, der har hun fått rått låmmekjøtt med ben på, nam. Gått lang tur, og vært sulten, ellers vært grei.. Er enormt sulten for tida, vet ikke hvorfor, hun får mer mat en vanlig. Men har fått mer mosjon for å bygge muskler, og mer trening generelt spiller vel inn


Har også glemt å fortelle hvordan det går med ryggen/passingen hennes. Hun er mye bedre, veldig greit. Hun passer avogtil, men har ingen problemer med i neste steg travet normalt. Hun er fin i farta når vi sykler, og har godt steg. Tydligvis har det vært en stor låsning i hoftene hennes, og det er nå fikset. Deilig. Men jeg skal nok få sjekket henne med jevnlige mellomrom for å forhindre nye.

Hyena sitter utenfor vinduet og vil inn- så jeg får gjøre det da..

Ingen kommentarer: