onsdag 23. september 2009

Zebra er blitt mor- dette var overraskende...

Kom hjem en dag, og fant disse i sofan.. Flinke Zebra det, født helt alene, og taklet det meste med stoisk ro... Her er det Syrinstua's A shock come true, som blir stelt.. Viser jo tydlig at dette ikke er ren dalmis da.. men hvem som er faren er ukjent..
Her er en av de valpene som setter pris på all vaskingen, og som faktisk holder seg nærheten av mamman sin.. De andre forsvinner i eninga(matmor som gjemmer de bort)..Hyena og Zebra sover søtt sammen..


Mor og barn, så fine at.. Zebra har skadet labben, men det er ingen hindring for god valpeoppforstring...

Fra venstre til høyre:
Syrinstua's A blue cat, Syrinstua's A pink little thing, Syrinstua's Allerkjæresteleke, Syrinstua's A frog song, Syrinstua's A oink a day, keep the doctor away, Syrinstuas Almost a dalmatian..
Er det ikke fine???
har svært få valpekjøpere til nå, og blir glad hvis noen sprer nyheten.. Valpene kommer til å ligge på ca 12000, og trenger mye aktivisering, og mosjon..Men de trenger hverken mat eller søvn.. Kun for aktive mennesker..
OG grattis til Napi og Kirsten som har blitt bestemødre og oldremødre.....




5 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, det er den tida nå ja. Ikke godt å være mor til valper som blir borte:-) Merkelige greier det der, Napi graver huler og river i stykker teppene sine. Nora samler slik som Zebra gjør her.
Går snart over heldigvis:-) Herlige bilder, særlig av pus og Zebra, nydelig:-)
Klem fra bestemor/oldemor

IM sa...

Hahahaha!
Men prøvd denne:
En innbilt i hus og en med valpekull...
Ikke lett for den innbilte.... :P

gratulerer med kull.... hehehehe

Pia sa...

Haha, jeg ler! Mulig å legge inn ønske om den derre Oink'en?`Den hadde passet inn her vet du. Tror du den hadde gjort seg på utstilling, eller er det en annen i kullet du anser som penere utstillingsmessig?

Heidi sa...

Ha ha ha ha ha......gratulerer som mormor. Ha ha ha ha........

Anita sa...

Åhhh, verdens søteste valper!!! Jeg kan godt ta en jeg også!! A Pink Little Lady!!