tirsdag 14. april 2009

Siste del av påska.....






















Nå er påska over,og det har vært en herlig påske.






Jeg har gått masse tur, spiste masse, lest masse og kost meg masse.






Zebra har hatt det like deilig.






Vi har hatt fine turer med Sancho, og de koser seg sammen..






På fredag var Zebra hjå Silje og Sancho,og hadde det knall. Hadde vært på lang og herlig tur på fjellet, skikkelig tur, da var Snørra trett på slutten,og veldig kosete på kvelden.






Jeg nøt en skikkelig sosial aften uten vofs.






På lørdag ble det jommen en liten tur med S+S i eventyr skogen, et helt fantastisk terreng.. Kjempedeilig,og jommen var Snørra litt trett i bena, men det varte bare til oppvarmingen var unnagjort, hihih...






Søndag ble en skikkelig avslappningsdag, selvom Z ikke var helt enig.






På mandag var det påsketur med hundegjengen,og de som møtte opp i regnvær var:






Bente med Kevin og Steven, Anette med Phoebe og Monka med Zumo. Og en pose med ved, mi skulle nemlig grille, for Anette likte ikke råe pølser så det så..






Og det ble faktisk en fin tur, og tilogmed litt lengde på den.. Sølete var den også, noe Zumo fikk erfare, hahahahah.. Dirty Zumo i både tanke og kropp.






Ellers tror jeg alle hadde en kjempefin tur, og vofsene koste seg sammen. Det var vel som vanlig Z som var mest aktiv og galen, men ho storkoste seg. Pga regnet ble det ikke bilder fra turen, men se for dere våte, gjørmete gale hunder,og våte, gjørmete noe tregere mennesker som griller så har dere turen, men koslig var det.












Idag gikk vi tur i bieskogen med S+ S, deilig, og Z ble skitten og lykkelig!!!! Og vi tobente kjadda, spiste kvikk lunsj og appelsiner.






Her er noen bilder fra Påska, kos dere videre...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Evy,
Så mange flotte bilder og fint at dere har hatt en fin påske med masse løping både på stand og i skog. Nå er det knapt en måned igjen til vi treffes, gleder meg til å se dere.
Klem fra oss I Sande

Anette,Phoebee og Susie sa...

Klært mi må ha væme pølså! ;o)

Veronica & Alisha sa...

Hei på dere, syntes de bildene av Zebra på høyballen var stilige, og det bildet der Zebra har et helt tre i munnen hihi, sånn kan Alisha finne på også, altså ha et tre i munnen... :P Ser ut som Zebra er litt lik Naika ja, det er liksom Naika som blir løpt etter, ser ut som hunder løper etter Zebra også, også virker det som de fleste dalmatinere liker pinner veldig godt... :P

Veronica og Alisha sa...

Og ser ut som Naika og Zebra har samme type hale også forresten... Naika har en tykk hale med brått stopp på tuppen, Alisha har en smal og blir gradvis tynnere og tuppen på halen til Alisha er mye spissere enn Naika og Zebra sin hale. Du ser det sikkert på bildene, også tror jeg faktisk at naika har litt lenger hale enn Alisha :P